PAMETNA RJEŠENJA ZA VAŠE IZAZOVE

Zaštitite svoja vozila od krađe goriva

Uz povijesno najviše cijene goriva, povećale su se i krađe goriva. Kako se osigurati od ovakvih događaja?

Kako su cijene goriva diljem svijeta dosegle najvišu razinu svih vremena, upravitelji voznih parkova sve češće se suočavaju s incidentima krađe goriva u svojim voznim parkovima. Ove krađe često rezultiraju povećanim troškovima popravka vozila, koji su obično mnogo skuplji od samog ukradenog goriva.

Što se tiče metode krađe goriva iz vozila, ona nije baš tehnološki napredna. Lopovi samo zaranjaju pod kamione i koriste punjive električne bušilice da probuše spremnike te ispuste gorivo u veliki kanister za ponovno punjenje. Ovaj se postupak pokazao mnogo učinkovitijim od nošenja sifona i ručnog izvlačenja goriva. Lako zaobilazi osnovnu zaštitu (brava na čepu goriva). Stoga je pošteno zaključiti da su tehnologija i nadzor mnogo učinkovitiji za upravitelje voznih parkova u zaustavljanju lopova i smanjenju vjerojatnosti krađe goriva iz njihovih voznih parkova.

Frotcom može zaštititi vašu flotu od krađe goriva

Uz Frotcom Fleet alarme, možete pratiti razinu goriva u vozilima vašeg voznog parka te primati upozorenja kako biste brzo djelovali i zaustavili događaje krađe goriva ili spriječili njihovo pogoršanje. Frotcom nudi više od trideset različitih alarma koje možete konfigurirati prema svojim potrebama, a neki od ovih alarma mogu vam pomoći smanjiti rizik od krađe goriva u vašem voznom parku. Također nudi druge značajke povezane s gorivom kao što je upravljanje gorivom koje vam pomaže da gorivo držite pod kontrolom 24/7.

Frotcom vam pomaže da osigurate sigurnost svojih vozača i voznog parka. Za više informacija kontaktirajte člana našeg tima Štefanac Dino :