PAMETNA RJEŠENJA ZA VAŠE IZAZOVE

Frotcom – rješenje za korisnike

Izvršni direktor Frotcoma Lusitana ističe Frotcom zbog pristupa usmjerenog na korisnike.

U dva intervjua za časopise 'Exame' i 'Marketeer', Gonçalo Serafim objašnjava kako se Frotcomovo rješenje za upravljanje voznim parkom ističe svojom usredotočenošću na potrebe kupaca i sposobnošću kontinuiranog razvoja novih značajki.

U intervjuima objavljenim u časopisima 'Exame' i 'Marketeer', izvršni direktor Frotcom Lusitane, Gonçalo Serafim, podijelio je neke ideje o tome kako Frotcom može pomoći tvrtkama da inteligentno upravljaju svojim voznim parkovima kako bi smanjili troškove i povećali produktivnost.

Na pitanje po čemu se razlikuje Frotcom od ostalih rješenja u sektoru, Gonçalo Serafim je rekao da se "Frotcomova ponuda razlikuje po tome kako gleda na potrebe kupaca. Zapravo, oko 80% značajki koje smo lansirali na tržište proizlazi iz zahtjeva kupaca. U tu svrhu, Frotcom ima tim za istraživanje i razvoj koji neprestano razvija nova rješenja, uz ododavanje novih značajki i ažuriranja."

Također je spomenuo da "naš softver ima nekoliko značajki posebno razvijenih za potrebe naših kupaca: upravljanje voznim parkom kao ključnim elementom u operativnom upravljanju, alate za kontrolu vremena i načina vožnje vozača, daljinsko preuzimanje podataka tahografa, upravljanje poslovnim procesima, ..."

Što se tiče sposobnosti tvrtki da smanje troškove korištenjem Frotcomovog softvera, Gonçalo Serafim je rekao da je "povrat investicije trenutan i lako uočljiv, čak i ako se gledaju samo troškovi goriva. Na primjer, ako uzmemo u obzir da kamion može lako potrošiti 5.000 € u gorivu mjesečno i da korištenje Frotcomvih rješenja omogućuje postizanje uštede od najmanje 5%, imamo uštedu od 250€ mjesečno, po vozilu."

U intervjuima, izvršni direktor Frotcoma Lusitana također je istaknuo jednu od najnovijih značajki Frotcoma, sustav lokacije u stvarnom vremenu, koji omogućuje prikupljanje podataka o vozilu iz sekunde po sekundu. Štoviše, otkrio je još jednu značajku koja će uskoro biti dostupna: modul za obuku vozača koji će omogućiti točnu analizu vožnje tijekom putovanja, s telemetrijskim podacima koji se također ažuriraju svake sekunde. Na kraju, upitan o utjecaju pandemije na poslovanje, rekao je: "S ekonomske točke gledišta, pandemija nije imala učinak kojeg smo se bojali. 2020. i 2021. su se pokazale kao dobre prodajne godine za Frotcom, ne samo u Portugalu, nego i na velikoj većini tržišta na kojima smo prisutni."

Pozivamo vas da pročitate cijele intervjue ovdje:
Intervju u časopisu Exame
Intervju u magazinu Marketeer

Za više informacija kontaktirajte člana našeg tima: Dino Štefanac, Kukuljanovo