PAMETNA RJEŠENJA ZA VAŠE IZAZOVE

Kako se suočiti s porastom cijena?

S rastućim cijenama u cijelom svijetu, korištenje točnih podataka o voznom parku može biti ključno za utvrđivanje smanjenja troškova i povećanje produktivnost.

Rastući troškovi vidljivi diljem svijeta zasigurno utječu na prijevoznike. Stoga je potrebno usvojiti učinkovite strategije upravljanja vozilima kako bi se izbjegli povećani troškovi tvrtke. Ne smije se zaboraviti da se porast cijena dogodio u mnogim područjima, uključujući gorivo, usluge održavanja, kupnju vozila, osiguranje itd.

Probat ćemo objasniti kako upravitelji voznog parka mogu koristiti točne podatke o vozilima kako bi identificirali gdje mogu izvršiti promjene kako bi smanjili troškove i povećali produktivnost. Na primjer, podaci o vozilu kao što su ponašanje vozača, prijeđene rute, lokacije za točenje goriva, pa čak i iznos plaćen karticama za gorivo mogu biti od ključne važnosti za upravitelje voznog parka da donose bolje odluke i smanjuju ukupne troškove.

Prikupljanje podataka, koristeći Frotcom aplikaciju, pomaže identificirati područja u kojima vaša tvrtka još uvijek može smanjiti troškove i poboljšati produktivnost čak i ako cijene rastu. Podaci se prikupljaju tijekom aktivnog rada s aplikacijom. Neki od načina prikupljanja podataka i što se s time dobiva:

Prikupljanje podatka voznog parka
Frotcomova izvješća o upravljanju voznim parkom omogućuju vam pristup podacima prikupljenim iz vozila u vašem voznom parku. S ovko prikupljenim podacima možete optimizirati vaše rad. Također možete usporediti performanse flote tijekom vremena i identificirati pokazatelje performansi na kojima morate raditi.

Pružanje informacije u stvarnom vremenu
S načinom praćenja u stvarnom vremenu i modulom za obuku vozača možete detaljno znati kako se vaša vozila voze u stvarnom vremenu. Točne informacije koje pružaju ove inovativne značajke omogućuju vam dosljedno povećanje performansi vožnje vaših vozača, smanjenje troškova goriva i održavanja voznog parka uz povećanje cjelokupne produktivnosti.

Značajke koje dopuštaju manje ljudskih pogrešaka i povećavaju produktivnost
Frotcomov sustav upravljanja voznim parkom nudi vam širok raspon značajki koje vam omogućuju automatizaciju specifičnih procesa i poboljšanje produktivnosti vašeg voznog parka:

  • GPS praćenje vozila i nadzor senzora
  • Planiranje rute i praćenje
  • Upravljanje gorivom i troškovima
  • Integrirana navigacija
  • API (integracija s vanjskim softverom)
  • Integracija s platformama za vidljivost opskrbnog lanca
  • Integracija sa softverom za analizu datoteka tahografa (VDO vozni park)
  • Integracija s elektroničkim sustavima naplate cestarine

Ako imate poteškoća sa smanjenjem troškova i poboljšanjem produktivnosti u svojem voznom parku, Frotcom i Urar vam mogu pomoći. Kontaktirajte člana našeg tima: Dino Štefanac, Kukuljanovo