PAMETNA RJEŠENJA ZA VAŠE IZAZOVE

Dobitnik priznanja za Digitalne usluge 2022

Frotcom je osvojio nagradu "Digitalne usluge" na 6. dodjeli nagrada Fleet & Service 2022, čiji je domaćin bio magazin Automotive. 20 pobjednika ovogodišnjih kategorija proglašeno je tijekom večere u hotelu Vila Galé Collection Palácio dos Arcos u Oeirasu (Portugal).

Nagrada "Digitalne usluge" dokaz je prepoznavanja Frotcomovog softvera koji, prema Automotive Magazinu, pruža "glavna rješenja koja su potrebna poduzeću za cestovni prijevoz kako za operativnu optimizaciju svoje flote tako i za učinkovito upravljanje."

Direktor Automotive Magazinea, Eduardo Gaspar, izjavio je: "Frotcom se pokazao bitnim za nacionalne prijevoznike." Štoviše, na temelju brojnih svjedočanstava tvrtki koje koriste Frotcom, direktor je dodao da je "Nagrada za digitalne usluge 2022. nedvojbeno dobra, s obzirom na prednosti koje je Frotcom pružio aktivnostima tvrtki za cestovni prijevoz."

Gonçalo Serafim, generalni direktor Frotcom Lusitana, kazao je: "Bilo je zadovoljstvo što je naš dobar rad prepoznao Automotive Magazine. Čestitamo cijelom Frotcomovom timu na ovoj nagradi, koju smatramo pokretačkom snagom koja stoji iza naših stalnih napora da osiguramo Frotcomov uspjeh."

Godišnje Fleet & Service Automotive Awards imaju za cilj odati priznanje tvrtkama, entitetima, proizvodima, uslugama i profesionalcima za izvrsnost i zasluge njihovih aktivnosti u područjima kao što su vozni park, postprodaja, teška vozila, industrijski strojevi i okoliš.

Presretni smo zbog ove nagrade i priznanja našeg rada od strane naših kolega i onih koji redovito koriste Frotcom za postizanje svojih ciljeva upravljanja voznim parkom.