PAMETNA RJEŠENJA ZA VAŠE IZAZOVE

Sigurnost i angažman vozača

Frotcomova aplikacija za vozače moćan je alat osmišljen kako bi osigurao da vaši vozači imaju sve što im je potrebno za sigurno i učinkovito obavljanje posla.

To je alternativa tradicionalnom ugrađenom računalu i moćan sve-u-jednom alat dizajniran da profesionalnim vozačima pruži potrebne značajke, poboljša njihovu sigurnost u vožnji i pruži im povratne informacije u stvarnom vremenu.

Jednostavan za korištenje

Aplikacija Driver daje vašem vozaču alate koji su mu potrebni za učinkovit rad, a počinje s jednostavnošću i praktičnošću. Vozači ga mogu preuzeti s Googleove trgovine Play i koristiti na svojim Android pametnim telefonima. Aplikacija prikuplja podatke iz Frotcomovog podatkovnog centra i predstavlja ih na jednostavan način kroz niz karata, dijagrama i popisa.



Povratne informacije u stvarnom vremenu i analiza ponašanja u vožnji

Aplikacija Driver vozačima pruža mnoštvo informacija o svakom putovanju koje naprave, uključujući rutu i udaljenost, vrijeme početka i završetka, trajanje, vrijeme vožnje, trajanje zaustavljanja, vrijeme mirovanja, prosječnu i maksimalnu brzinu, maksimalni broj okretaja u minuti i elektroničke dnevnike. Vozači također mogu pristupiti informacijama o potrošnji goriva (ako su dostupni), rezultatima vožnje i lokaciji obližnjih odmorišta. Stoga aplikacija Driver omogućuje vozačima da identificiraju područja u kojima mogu poboljšati svoje navike u vožnji, kao što je smanjenje vremena praznog hoda, izbjegavanje naglog kočenja ili ubrzavanja i pravljenje redovitih pauza kako bi se spriječio umor.

Osim toga, vozači mogu pratiti svoje rezultate vožnje i odmah dobiti povratne informacije o poboljšanju svoje sigurnosti u vožnji. Ove informacije su također dostupne vlasnicima ili upraviteljima voznih parkova, omogućujući učinkovitije upravljanje vozačima.

Kontrola privatnosti

Privatnost je važna briga. Aplikacija za vozača uključuje način privatnosti koji vozačima omogućuje da odrede koja su putovanja privatna, dok upraviteljima voznog parka i dalje omogućuje prikupljanje ukupnih podataka. Ova značajka osigurava da vozači imaju kontrolu nad svojim osobnim podacima dok upraviteljima voznog parka pruža informacije koje su im potrebne za učinkovito upravljanje voznim parkom. Ova značajka aplikacije za vozače u skladu je sa zahtjevima GDPR-a, štiteći privatnost vozača.



Poboljšana komunikacija i razmjena podataka

Frotcomova aplikacija za vozače uključuje značajku razgovora koja vozačima omogućuje komunikaciju s uredom, odjelima i drugim vozačima. Također, vozači mogu pristupiti, slati, spremati i pregledavati generičke obrasce razmijenjene s uredom, čime se smanjuje potreba za papirologijom i ručnim procesima.

Dizajn i razvoj aplikacije Driver demonstriraju Frotcomovu predanost pružanju učinkovitih rješenja jednostavnih za korištenje za sve koji su uključeni u upravljanje voznim parkom. Frotcomova aplikacija za vozače pruža vozačima informacije i značajke koje su im potrebne za pojednostavljenje svakodnevnih zadataka i poboljšanje ukupne performanse voznog parka, a istovremeno potiče suradnju i angažman među članovima tima, što može dovesti do većeg zadovoljstva poslom.

Ako želite saznati više o aplikaciji Frotcom Driver i kako ona može koristiti vašoj floti, kontaktirajte člana našeg tima: Dino Štefanac, Kukuljanovo