PAMETNA RJEŠENJA ZA VAŠE IZAZOVE

Frotcom: 13. godišnji sastanak u Grčkoj

Susret se održao od 25. do 27. svibnja 2023. u pravom grčkom raju!

Frotcom je organizirao svoj 13. godišnji sastanak uz more u Grčkoj, okupivši certificirane partnere na trodnevnom događaju ispunjenom smijehom, zajedničkim iskustvima i čvrstim vezama.

Sastanak je održan u hotelu Dolce by Wyndham Athens Attica Riviera u Atici, Grčka, hotelu s 4 zvjezdice na obali zaljeva Vravrona. Bila je to savršena lokacija za okupljanje Frotcom partnera iz cijelog svijeta za nezaboravan vikend.

Ovaj sastanak Frotcoma nedvojbeno je bio prilika za raspravu o globalnom tržištu upravljanja voznim parkom i izazovima s kojima se Frotcom suočava. Za partnere to je također bila jedinstvena prilika za razmjenu uvida u tržište upravljanja voznim parkom i raspravu o Frotcomovoj strategiji za 2023.-2024.

Dino Štefanac predstavljao je firmu URAR d.o.o. s predavanjem o utjecaju pametnih tahografa na budućnost transporta i uvođenja novih tehnologija u transportu.

Trodnevni događaj bio je ispunjen trenucima druženja i razmjenom iskustava o najboljim praksama i inovacijama za budućnost među svim sudionicima. Ujutro zadnjeg dana Frotcom International izazvao je svoje certificirane partnere na aktivnost na otvorenom, jačajući veze među svima, što je dovelo do puno zabave i smijeha!

Nasos Sideris, izvršni direktor Frotcoma Grčka, rekao je: "Kao Frotcomov partner u Grčkoj, bio sam oduševljen pozdraviti Frotcomov godišnji sastanak u Atici. Bila je to izvrsna prilika za povezivanje s Frotcomovim timom i drugim certificiranim partnerima diljem svijeta, razmjenu znanja i učenje o najnovijim ažuriranjima i značajkama aplikativnog programa.
Prezentacije i rasprave bile su vrlo informativne i relevantne za naše poslovanje te sam cijenio priliku za razmjenu ideja i uvida s drugim partnerima. Bilo je očito da je Frotcom predan pružanju najboljeg mogućeg iskustva svojim partnerima i kupcima, a ja sam s događaja otišao pun energije i uzbuđen u pogledu budućnosti.
Organizacija događaja bila je besprijekorna i želio bih zahvaliti Frotcom timu na njihovom marljivom radu i predanosti kako bi ga uspjeli. Toplo preporučujem Frotcomov godišnji sastanak svim trenutnim ili potencijalnim certificiranim partnerima koji žele podići svoje poslovanje na višu razinu."