PAMETNA RJEŠENJA ZA VAŠE IZAZOVE

Integracija Google karata s izračunima troškova putovanja

U posljednjem ažuriranju programa uvedena je integracija Frotcoma i Google karata s mogućnošću izračuna i dohvaćanja troškova putovanja te dolaska do najbližeg vozila vašeg voznog parka.

Ova nova značajka omogućuje upraviteljima voznih parkova dobivanje vrijednih uvida u vozila, vozača i ukupne troškove, optimizirajući planiranje rute i raspodjelu resursa za poboljšanu učinkovitost i ekonomičnost.

Korisnici Frotcoma sada mogu pristupiti izračunima troškova dok određuju rute i lociraju najbliža vozila, što znači da vi, kao vlasnik ili upravitelj voznog parka, možete donositi odluke na temelju podataka uzimajući u obzir optimalne rute i povezane troškove. Tvrtke mogu značajno poboljšati kontrolu uzimajući u obzir troškove povezane s potrošnjom goriva i plaćama vozača. Štoviše, integracija omogućuje ažuriranje troškova u stvarnom vremenu, osiguravajući vam pristup najtočnijim i najnovijim informacijama.

Osim toga, platforma vam omogućuje usporedbu višestrukih ruta i njihovih troškova, pomažući u identificiranju najekonomičnijih i najučinkovitijih opcija, što u konačnici dovodi do poboljšanog zadovoljstva kupaca i povećane profitabilnosti.

Želite li znati kako imati potpunu kontrolu nad svojim voznim parkom i ostati ispred konkurencije, obratite se članu našeg tima: Dino Štefanac