PAMETNA RJEŠENJA ZA VAŠE IZAZOVE

Elektronički dnevnik

Novi modul Electronic Logbook u aplikaciji Driver uvodi način registriranja dnevnih aktivnosti vozača, sličan tahografu, kako bi se zadržala usklađenost s najnovijim portugalskim zakonodavstvom.

Kako bi se osigurala usklađenost s nedavnim portugalskim zakonodavstvom koje zahtijeva tahograf ili aplikaciju za registraciju za vozače bez fiksnog radnog vremena, dodan je modul Electronic Logbook (Elektronički dnevnik) u Frotcomovu aplikaciju za vozače!

Elektronički dnevnik bilježi radno vrijeme, vrijeme vožnje i odmore za vozače koji koriste vozila kao radni alat (za slučajeve kada tahograf nije obavezan), smanjujući nepotrebne kazne i osiguravajući usklađenost s propisima. Isto tako, može biti od pomoći tvrtkama koje posluju u zemljama u kojima tahografi nisu potrebni kao učinkovita alternativa za točno bilježenje radnog vremena i vremena vožnje njihovih vozača, čime njihov vozni park postaje učinkovitiji.

Kako radi?
Elektronički dnevnik je intuitivno korisničko sučelje koje vozaču omogućuje ručnu ili automatsku promjenu statusa kada aplikacija otkrije da je vozilo započelo ili završilo putovanje. Aplikacija čuva vidljiv mjerač vremena za svako stanje i prikazuje ga u opsežnom dnevnom statusu. Dodatno, vozač može provjeriti povijest prethodnih dana. Voditelj voznog parka ima potpuni pristup svim aktivnostima i njihovom trajanju, vidljivim u iscrpnom izvješću.

Modul elektroničkog dnevnika omogućuje vam da:

  • Registrirajte aktivnosti i trajanje vozača u skladu s portugalskim propisima
  • Sadrži obvezne podatke o vozaču, poslodavcu i Frotcom Internationalu, kao dobavljaču rješenja
  • Sinkronizacija svih snimljenih podataka s Frotcom podatkovnim centrom
  • Omogućuje upravitelju voznog parka punu vidljivost i izvješćivanje o aktivnostima i vremenu vozača

Automatizirajući praćenje i preciznu registraciju aktivnosti vozača, elektronički dnevnik donosi brojne prednosti u upravljanju voznim parkom. Usklađenost sa zakonima o radnom vremenu vozača postaje lakša, dok upravljanje zapisima postaje jednostavnije, a pogreške se smanjuju. U konačnici, prihvaćanje ovog rješenja promiče integrirani i usklađeni pristup, optimizirajući ukupnu izvedbu i poboljšavajući dobrobit vozača.

Frotcom vam može pomoći da se uskladite sa zakonima o radnom vremenu vaših vozača. Za više informacija kontaktirajte člana našeg tima: Dino Štefanac, Kukuljanovo