PAMETNA RJEŠENJA ZA VAŠE IZAZOVE

Zašto odabrati FROTCOM?

Povećanje učinkovitosti upravljanja voznim parkom često se navodi kao glavni cilj tvrtki koje traže optimalnu operativnu učinkovitost i financijski uspjeh. Tu Frotcom, kao vodeće rješenje za upravljanje voznim parkom, stupa na scenu. Frotcom je vrhunski softver za upravljanje voznim parkom koji pomaže tvrtkama da otključaju svoj puni potencijal i poboljšaju svoje operacije voznog parka zahvaljujući svojim sveobuhvatnim značajkama i dokazanim rezultatima.

1. Pojednostavljeno upravljanje voznim parkom

Frotcom pojednostavljuje složene procese upravljanja voznim parkom dopuštajući vam da nadzirete vozila u stvarnom vremenu, učinkovito planirate rute i koristite napredne značajke za upravljanje. To nudi prednosti kao što su smanjeni zastoji i troškovi goriva, pouzdanost imovine, optimizirano održavanje i ušteda na kilometrima izvan rute.


2. Sigurniji i usklađeniji vozni park

Opremljen upozorenjima u stvarnom vremenu za nesreće, neovlaštenu upotrebu vozila i kršenja zemljopisnog ograđivanja, Frotcom daje prioritet sigurnosti i usklađenosti. Ove značajke osiguravaju brzo vrijeme odziva, pomažući tvrtkama da se pridržavaju industrijskih propisa i standarda, promiču sigurnije radno okruženje i sprječavaju novčane kazne.


3. Smanjeni troškovi

S Frotcomom možete inteligentno upravljati svojim troškovima sa značajkama kao što su upravljanje troškovima voznog parka, planiranje i praćenje rute, alarmi voznog parka i upravljanje gorivom, izbjegavajući dodatne troškove goriva i troškove održavanja. Zapravo, strateškim planiranjem svojih putovanja pomoću Frotcoma možete smanjiti potrošnju goriva za oko 5–7%.


4. Poboljšane performanse vožnje

Frotcomova analiza ponašanja u vožnji i moduli za podučavanje vozača učinkoviti su saveznici u poboljšanju performansi vožnje jer vam omogućuju praćenje u stvarnom vremenu ili u bilo kojem trenutku u prošlosti, kako se točno vozila upravljaju, čime se osigurava bolja praksa vožnje, što dovodi do manje nezgoda i niže premije osiguranja.


5. Povećana zaštita vaše imovine

Uz Frotcomove sigurnosne značajke posebno dizajnirane za predviđanje i rješavanje rizičnih situacija, računat ćete na zaštitu vaše imovine. Frotcomove značajke kao što su Flotni alarmi, Daljinska imobilizacija vozila i Kontrola pristupa vozilu ključne su za upravitelje voznog parka za brzo pronalaženje vozila i minimiziranje gubitaka u slučaju krađe.


6. Napredni alati za izvješćivanje i analizu

Frotcomova brojna izvješća i alati za analizu, poput napredne nadzorne ploče, pružaju vrijedne informacije o potrošnji goriva, ponašanju vozača i održavanju vozila, omogućujući vam da donosite informirane odluke, optimizirate rad voznog parka i povećate dugoročni poslovni uspjeh implementacijom stalnih poboljšanja.


7. Zadovoljni kupci

Učinkovito upravljanje voznim parkom izravno je povezano sa zadovoljnim kupcima. Frotcom tvrtkama omogućuje pružanje brzih i pouzdanih usluga, što rezultira sretnijim kupcima, poboljšanom reputacijom i većom lojalnošću kupaca. Dosljedno ispunjavanje očekivanja pretvara se u učinkovito upravljanje voznim parkom, rast poslovanja i održivost.


8. Nema prepreka za rast

Jedan od najznačajnijih izazova s kojima se tvrtke suočavaju s flotama je osigurati da imaju prave alate za proširenje. Frotcom se bez napora prilagođava promjenjivim zahtjevima, pružajući besprijekorno upravljanje sve većim brojem vozila.


Jeste li spremni otključati puni potencijal svoje flote? Obratite se danas članu našeg tima kako biste zatražili demonstraciju i učinili prvi korak prema optimizaciji rada vaše flote.

Frotcom vam može pomoći da osigurate sigurnost svojih vozača i voznog parka. Za više informacija kontaktirajte člana našeg tima: Dino Štefanac